Little Studio

Művészet
There are no translations available.

Munkáinkat sokféle anyagból, technikával készítjük, mégis, tartalmukat tekintve azonos megközelítésből erednek.

Az embert és környezetét szeretnénk értelmezni, a minket körülvevő tárgyak rejtett jelentés-rétegeit kutatni, a felszínt megkaparva a dolgok belső összefüggéseit feltárni.

Az ember és környezete közötti sokrétű viszony foglalkoztat minket akkor is, ha építészeti léptékű, bejárható szobrot tervezünk, ha kézbefogató, használható tárgyat készítünk, vagy ha közterületen tárgyakat módosítunk.

Fontosnak tartjuk, hogy a képzőművészet ne csak a művész és a műkritikus ügye legyen a kiállítótér védőburkában, hanem az utcára kerülve, a társadalmi kommunikáció részévé válhasson.

Olyan alkotásokat szeretnénk létrehozni, melyek már az első pillanatban érdeklődést keltenek, de ha több figyelmet szentelünk rájuk, a közérthető felszín alatt mélyebb tartalmi rétegek is fellehetők.

A public-art, street-art, object-art szemléletéhez hasonlóan, hétköznapi életünkbe szivárgó rejtett üzeneteket, profán tárgyaink közé vegyülő jeleket szeretnénk elhelyezni. Munkáink gyakran hely-specifikusak, s nyitottak mások reflexiójára.noentry-t

puttos-lap

puttos-messzi

kuka-szajjal-t

kuka-felulrol

fuves-lap1

asszoc-pad

egesfold

flaszterfirka-t 

mindenki-t